Sunday, November 9, 2008

Globet 100% bonus up to 50 euro


Valid only for Romanian residents!


Register now and  use the bonus code "RO36".
After that send a mail to support@globetsport.com with your username , and the subject "100%Bonus pana la 50 euro" and you will receive the bonus in 24h.

Terms and conditions
100% Bonus pana la 50 Euro la Pariuri

100% Bonus depozit pana la 50 Euro va asteapta pe Dumneavoastra, totul ce trebuie sa faceti este sa depozitati dupa care sa ne trimiteti un email la support@globetsport.com , iar bonusul va fi acreditat in maxim 24 de ore.

Terms and conditions (in romanian)

1. Acesta se acorda o singura data, nu este tranferabil si este valabil pentru toti clientii NOI de la Globetsport. Oferta nu este valabila pentru clientii vechi sau conturile deschise. Oferta nu se poate cere in conjunctura cu alta oferta.
2. Aceasta oferta este valabila pentru depozitele cu cardurile Visa sau Mastercard, nu pentru cele cu carduri virtuale, Neteller sau Moneybookers.
3. Aceasta oferat este valabila pentru toti clienti care sunt din Uniunea Europeana.
4. Depozitul minim pentru a va califica pentru bonus este 10 Euro. Bonusul maxim care se acorda este 50 Euro si se calculeaza tinand cont de primul depozit efactuat.
5. Inainte de orice retragere, bonusul primit cat si depozitul initial va trebui sa fie pariat de cel putin 3 ori pe evenimente setate. Daca nu faceti acest lucru riscati ca bonusul primit sa va fie retras.
6. Banii depusi vor fi primii pariati, dupa care bonusul.
7. In scopul obtinerii Bonusului, pariurile vor fi definite dupa Cota sau Suma Castigata, care este mai mica. Aceasta inseamna ca toate pariurile cu o cota egala sau mai mica de 1.99, se vor calcula doar castigul si nu vor intra pentru rularea sumei depozitate si a bonusului.

Valid only for Romanian residents!

For any questions use the contact form  , or the comment function.

No comments: