Thursday, August 16, 2007

Davydenko - Berdych

Davydenko - Berdych 2@2.19 pinnacle

h2h 5-0,dar pur si simplu nu pot sa-l vad pe davydenko trecand in turul urmator.Am vazut meciul cu Ginepri in totalitate,cat si cu Stepanek si putin din cel cu Younzy.Mult prea multe greseli nefortate,aproape 40 cu Ginepri,si doar 8 lovituri castigatoare.Totusi a castigat,dar nu pentru ca l-a dominat pe Ginepri,dar acesta din urma a jucat foarte prost,mai ales pe propriul serviciu.

Berdych a trecut lejer de Becker,si apoi greu de Clement.Nu am vazut nici unul din meciurile sale ,insa l-am vazut cu Haase.Servici puternic,joc bun din spatele terenului.

Semnul mare de intrebare vine de la meciurile directe.La prima vedere ,Berdych nu poate sa tina pasul insa toate meciurile directe au fost cel putin disputate..5-7 6-4 6-1 7-6(5) la Australian Open anul acesta si 7-6(4) 6-3 la Sydney in 2006.Restul meciurilor sunt mai vechi de 2005 si nu le putem lua in considerare.Ascensiunea lui Berdych venind in ultimii 2 ani.

Daca Davydenko va continua cu greselile nefortate pe aceeasi directie ca in ultima perioada si daca Berdych va avea cel putin o zi normala,atunci Berdych va invinge.

Victorie Berdych@2.19 pinnacle