Thursday, August 30, 2007

Grosjean v Mirnyi

Grosjean v Mirnyi:Mirnyi@2.37 pinnacle


H2h:3-0,dar ultimul meci dateaza din 2001.Dupa parerea mea zilele lui Grosjean in elita tenisului s-au cam terminat.Ca si exeplu singurele sale victorii in ultimele 3 luni in fata unor jucatori din top 100 au fost la Gulbis si Hrbaty.Nu cred ca mai poate face fata unui meci de 5 seturi,pastrand aceeasi intensitate a loviturilor pe toata durata acestuia.

Mirnyi a castigat spre surprinderea multora impotriva lui Baghdathis,in 4 seturi.Nu am vazut meciul ,insa dupa comentariile post-meci Mirnyi a jucat foarte bine,cu service puternic,si joc bun din spatele terenului.Daca isi va tine serviciul ,va avea cu siguranta multe de spus pe serviciul lui Grsojean, mai ales pe al 2 lea serviciu.

Ma astept la multe breakuri,si la mai mult de 3 seturi.Meciul este cu siguranta de 50-50,asa ca o cota de 2.37 pt Mirnyi in conditiile in care este el jucatorul mai in forma ,este de aluat in considerare.

Bilantul sau la Us open este unul pozitiv,11-7,si desi nu exceleaza pe hard ,sunt foarte increzator in privinta invingatorului din acest meci.

Victorie Mirnyi @2.37 pinnacle