Tuesday, September 11, 2007

F. Mergea/H. Tecau -F. Mayer/J.C. Scherrer

F. Mergea/H. Tecau -F. Mayer/J.C. Scherrer :F. Mergea/H. Tecau@2.25 bwin

Desi romanii nu sunt favoriti ,fiind cotati cu 2.1 de 5dimes si fonbet si 2.25 de bwin, eu personal nu sunt de aceeasi parere.
Am facut niste cautari si am gasit niste date interesante.
Jean-Claude Scherrer,29 ani,locul 389 mondial la simplu si 92 la dublu.Ca si performante, are o semifinala la Umag la dublu cu ...Hanescu,si tot o semifinala la Sopot si finale la cateva turnee de rang challenger.5-4 bilant la dublu anul acesta ,castigand in total 21000 $.Florian Mayer joaca bine dublu ,desi rar,semifinala la Valencia (cu Pless ) si Dresden.2-6 la dublu anul acesta,si nu am gasit nici o referire cum ca cei 2 ar mai fi jucat impreuna vreodata la dublu.

De partea cealalta Mergea/Tecau au ceva meciuri in spate impreuna, amintesc doar victoriile de la Brasov de saptamana trecuta sau semifinala de la Almaty.Un rezultat bun obtinut si contra perechii Clement-LLondra in cupa Davis unde au invins 3-2.
Acasa ,cei 2 au cel putin avantajul multimii ,meciul urmand dupa cel al lui Pavel unde se astepta un public numeros.Nu poate fi desconsiderat nici premiul ,un loc in turul secund fiind premiat cu 2900$ deloc semnificativ pt cuplul roman.

Meci de 50-50,asa ca aleg Mergea /Tecau @2.25 bwin