Wednesday, September 12, 2007

Victor Hanescu –Albert Montanes

Victor Hanescu –Albert Montanes :Hanescu@2.05 pinnacle

Cei 2 s-au intalnit de 5 ori ,bilantul este de 3-2 in favaorea lui Montanesc,2-2 pe zgura . S-au intalanit si in acest an , impartind cate o victorie de fiecare 6-4 6-4 Montanesc in mai , si 7-6 4-6 7-6 Hanescu in iulie. Am vazut meciul din primul tur al lui Hanescu cu Mayer intergral , si pot spune ca Hanescu m-a impresionat.Nu l-am mai vazut de mult si ma asteptam la mai putin din partea lui . Daca ar reusi sa isi imbunatateasca serviciul , ar reusi cu siguranta performante mai mari .Serviciul este in acest moment inconstant ,insa are o lovitura de dreapta buna si acopera fileul foarte bine .
Ca si performante , doar la nivel de challenger in ultima vreme , fiind abia revenit dupa o accidentare care l-a tinut departe de teren pt mult timp.Victorii la
Timisoara ,Graz.
Despre Montanes se poate spune doar ca zgura e viata lui.Performane mediocre ,excenland doar la Sopot ,semifinala ,si la San Marino challenger ,unde a jucat finala.
Un amanunt interesant ,Hanescu este 7-1 anul acesta jucand in
Romania si 25-12 in intreaga cariera.
Meciul va fi foarte strans ,cu putine sanse de break ,ci cu probabilitate mare de tie-break asa cum s-a dovedit in intalnirile anterioare.In tie-break este 16-6 anul acesta.
Cu siguranta va fi un meci foarte echilibrat ,insa ii acord lui Hanescu 51% jucand acasa.

Victorie Hanescu 2.05@pinnacle